onsdag den 3. september 2008

Virtuel undervisning den 4.9. for V'eleverne :-)

Kære elever

I forbindelse med jeres vírtuelle undervisning i tysk den 4. september skal I i tysk arbejde med to opgaver, nemlig en grammatikopgave og en tekstopgave.

I kan arbejde alene eller i par, men husk at anføre navn på jeres besvarelse. så det er tydeligt, hvem der arbejder sammen.

Deadline for aflevering af jeres arbejde er kl. 18.00 den 4.9., hvor i skal sende jeres besvarelse til min mailboks.

Husk, at jeg underviser 2y'eleverne i timen, så I kan først få hjælp fra kl. 12.00 - 13.40, hvor I kan komme i kontakt med mig per mail eller via chatten.


Opgave 1: Test i brugen af genus og possessive pronominer

Kom i gang med opgaven ved at klikke på linket. Husk at trykke "submit", når I er færdige, så jeres testresultat registreres. Hvis I ikke er tilfredse med jeres score, kan I tage testen flere gange. Husk blot at registrere jer med det samme navn.

http://www.quia.com/quiz/1470278.html


Opgave 2: Tesktarbejde

I har læst artiklen "So war es mit der Stasi" til i dag, og I skal arbejde med de følgende opgaver. I SKAL lave de to første opgaver, og opgave 3 er til de elever, der bliver hurtigt færdige, og er derfor en Bonusaufgabe.

Aufgabe I: Wortschatz
Übersetze die folgenden Wörter aus dem Text ins Dänische:
Eiskunstlauf-Trainer - Vergangenheit - IM – Spitzel – bespitzeln – schweigen - Schwerverbrecher – Stasi – Fehler – sich schämen – keine Zukunft – verraten – beobachten – mit viel Geld locken – flüchten – sich geschmeichelt fühlen – keine schöne Kindheit haben – ein Außenseiter sein – Zukunft – die Augen aufhalten

Aufgabe II: Ein Referat schreiben
Schreibe jetzt ein Referat des Artikels und verwende (anvend) dabei die übersetzten Wörter. Konstruiere einfache Sätze und schreibe so viel wie möglich.

Aufgabe III: Bonusaufgabe
Wenn du Zeit hast, dann finde im Internet Informationen über die Stasi und schreibe Stichwörter zum Thema auf.

Ingen kommentarer: